Правове регулювання діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку в Україні - Московець, В. І.; Moskovets, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0216-9470 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 79-86, 2011)
На основі аналізу нормативно-правових актів визначено правові засади діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку в Україні як однієї з форм участі громадськості в забезпеченні громадського порядку. On the basis of analysis of regulatory legal acts the legal beginnings of activity of public formations on public law enforcement in Ukraine are defined as to one of forms of participation of public in providing of public order. На основе анализа нормативно-правовых актов определены правовые начала деятельности общественных формирований по охране общественного порядка в Украине как одной из форм участия общественности в обеспечении общественного порядка.
Legal regulation of the activities of public organizations for the protection of public order in Ukraine
Правовое регулирование деятельности общественных формирований по охране общественного порядка в Украине
Московець, В. І. Правове регулювання діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку в Україні / В. І. Московець // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 79-86.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадські формування; общественные формирования; public formations; охорона громадського порядку; охрана общественного порядка; public order protection; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation