До питань нормативно-правового регулювання закінчення досудового розслідування - Глобенко, Г. І.; Hlobenko, H. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1533-9213 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 132-133., 2020)
Резюмуючи викладене, зазначено, що на відміну від КПК України 1960 р. норми чинного КПК України більш повно регламентують процесуальний порядок закінчення досудового розслідування. Втім, окремі питання вищевказаного інституту мають стати предметом подальших наукових досліджень. Резюмируя изложенное, отмечено, что в отличие от УПК Украины в 1960 г. нормы действующего УПК Украины более полно регламентируют процессуальный порядок окончания досудебного расследования. Впрочем, некоторые вопросы вышеуказанного института должны стать предметом дальнейших научных исследований. Summarizing the above, it is noted that, unlike the Code of Criminal Procedure of Ukraine in 1960, the norms of the current Code of Criminal Procedure of Ukraine more fully regulate the procedural order for completing the pre-trial investigation. However, some issues of the above institute should be the subject of further scientific research.
Глобенко Г. І. До питань нормативно-правового регулювання закінчення досудового розслідування / Г. І. Глобенко // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін. ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 132-133.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи досудового розслідування; органы предварительного расследования; preliminary investigation authorities; закінчення досудового розслідування; окончание досудебного расследования; end of pre-trial investigation