Принципи конституційно-правового статусу іноземців в Україні - Петров, Є. Ю.; Petrov, Ye. Yu. (Форум права. – 2012. – № 1. – С. 767–775, 2012)
Проаналізовані зміст, сутність та правова природа принципів конституційно- правового статусу людини в Україні та на їх основі особливості принципів конституційно-правового статусу іноземців в Україні. Визначено поняття принципів конституційно-правового статусу іноземців в Україні та надано їх стислу характеристику.

The sense, essence and legal nature of principles of constitutional-legal status of human and on their basis the features of principles of constitutional-legal status of foreigners analyze. On the basis of the conducted research the concept of principles of constitutional-legal status of foreigners in Ukraine defined and their short characteristic is given.

Проанализирован смысл, сущность и правовая природа принципов конституционно-правового статуса человека в Украине и на их основе особенности принципов конституционно-правового статусу иностранцев в Украине. Определено понятие принципов конституционно-правового статуса иностранцев в Украине и дана их краткая характеристика.
Principle of Constitutional-Legal Status of Aliens in Ukraine
Принципы конституционно-правового статуса иностранцев в Украине
Петров, Є. Ю. Принципи конституційно-правового статусу іноземців в Україні [Електронний ресурс] / Є. Ю. Петров // Форум права. – 2012. – № 1. – С. 767–775. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12pejivu.pdf.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; конституційно-правовий статус; іноземці; принципи; конституционно-правовой статус; иностранцы; принципы; constitutional and legal status; foreigners; principles