Про криміналістичну класифікацію торгівлі людьми - Фролова, І. В.; Frolova, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4986-8313 (Право і безпека.- 2009. - № 5 (32). С.150 -153., 2009)
Досліджено проблему криміналістичної класифікації торгівлі людьми. Як критерій класифікації визначено вид експлуатації потерпілої особи та її соціально-демографічну характеристику. Исследована проблема криминалистической классификации торговли людьми. В качестве критерия классификации определены вид эксплуатации потерпевшего лица и его социально-демографическая характеристика. The problem of forensic classification of human trafficking is researched. The criterion for classification is the kind of victim’s exploitation and his/her social and demographic characteristic.
Фролова, І. В. Про криміналістичну класифікацію торгівлі людьми/ І.В. Фролова// Право і безпека. - 2009. - № 5 (32). - С. 150-153.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; internal affairs bodies; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; торгівля людьми; human trafficking; торговля людьми; класифікація; классификация; classification; потерпіла особа; injured person; потерпевший