Проблеми взаємодії слідчого з іншими суб’єктами під час розслідування посягань на життя працівника правоохоронного органу - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Jurnalul juridic national: teorie şi practică = Национальный юридический журнал: теория и практика. - 2019. - № 2, ч. 2 (Martie). - С. 114-119, 2019)
Статтю присвячено визначенню проблем взаємодії слідчого з іншими суб’єктами під час розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із посяганням на життя працівника правоохоронного органу. На підставі аналізу наукової літератури та практики органів досудового слідства розглянуто питання взаємодії слідчого з іншими суб’єктами, до кола яких належать оперативний працівник, дільничний офіцер поліції, інспектор-криміналіст, судово-медичний експерт тощо. У ході дослідження матеріалів кримінальних проваджень визначено конкретні проблеми взаємодії, що виникають на практиці, і шляхи їх вирішення. На основі розглянутого матеріалу сформульовано висновки, спрямовані на вдосконалення взаємодії слідчих підрозділів під час розслідування злочинів, пов’язаних із посяганням на життя працівника правоохоронного органу.

The article is devoted to determining the problems of interaction of the investigator with other subjects during the investigation of criminal proceedings related to encroachment on the life of the law enforcement ofcer. On the basis of the analysis of scientifc literature and practice of the bodies of pre-trial investigation, the issues of interaction of the investigator with other subjects, including the operative, the district police ofcer, the inspector-criminalist, the forensic expert, etc., are discussed. In the course of studying the materials of criminal proceedings, concrete problems of interaction, which arise in practice and the ways of their solution are determined. On the basis of the material under consideration, conclusions were drawn up aimed at improving the interaction of investigating units during the investigation of crimes related to the encroachment on the life of an employee of a law enforcement agency.

Статья посвящена определению проблем взаимодействия следователя с другими субъектами при расследовании уголовных производств, связанных с посягательством на жизнь сотрудника правоохранительного органа. На основании анализа научной литературы и практики органов досудебного следствия рассмотрен вопрос взаимодействия следователя с другими субъектами, к которым относятся оперативный работник, участковый офицер полиции, инспектор-криминалист, судебно-медицинский эксперт и др. В ходе исследования материалов уголовных производств определены конкретные проблемы взаимодействия, возникающие на практике, и пути их решения. Сформулированы выводы, направленные на совершенствование взаимодействия следственных подразделений при расследовании преступлений, связанных с посягательством на жизнь сотрудника правоохранительного органа.
Problems of interaction with some other subjects at the time of knowledge of life of a legal entity worker
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; publikatsii u zarubizhnomu vydanni; кримінальне провадження; посягання на життя працівника правоохоронного органу; взаємодія; слідчий; уголовное производство; посягательство на жизнь сотрудника правоохранительного органа; взаимодействие; следователь; interactions; investigator; criminal proceedings; encroachment on the life of the law enforcement ofcer