Зміст державної політики у сфері підготовки кадрів ОВС України - Кацалап, Л. С.; Katsalap, L. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2740-1376 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 35-42, 2011)
Обґрунтовано необхідність зміни державної політики у сфері підготовки кадрів ОВС України із внесенням до її змісту запропонованого автором комплексу соціально-економічних пріоритетів. The necessity of change of public policy is reasonable in the field of training of personnels of OIA of Ukraine with bringing in its essence of offered by the author the complex of socio-economic priorities. Обоснована необходимость изменения государственной политики в сфере подготовки кадров ОВД Украины с внесением в её содержание предложенного автором комплекса социально-экономических приоритетов.
The content of state policy in the field of personnel training of the internal affairs bodies of Ukraine
Содержание государственной политики в сфере подготовки кадров ОВД Украины
Кацалап, Л. С. Зміст державної політики у сфері підготовки кадрів ОВС України / Л. С. Кацалап // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 35-42.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; підготовка кадрів; подготовка кадров; personnel training; державна політика; государственная политика; state policy