Зміст юридичної практичної діяльності слідчого у відділі територіального підрозділу Національної поліції України - Бесцінна, К. С.; Bestsinna, K. S. (Актуальні проблеми та перспективи розвитку юридичної науки, освіти та технологій у XXI столітті в дослідженнях молодих учених: зб. матеріалів доп. учасн. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 берез. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 56-58, 2023)
Встановлено, що юридична практична діяльність слідчого у відділі територіального підрозділу Національної поліції України регламентована чинним законодавством та необхідна для вирішення певного кола питань щодо досудового розслідування як стадії кримінального провадження. При здійсненні своїх повноважень слідчий є самостійною особою у своїй процесуальній діяльності.

Встановлено, що юридична практична діяльність слідчого у відділі територіального підрозділу Національної поліції України регламентована чинним законодавством та необхідна для вирішення певного кола питань щодо досудового розслідування як стадії кримінального провадження. При здійсненні своїх повноважень слідчий є самостійною особою у своїй процесуальній діяльності.

Установлено, что юридическая практическая деятельность следователя в отделе территориального подразделения Национальной полиции Украины регламентирована действующим законодательством и необходима для решения определенного круга вопросов досудебного расследования как стадии уголовного производства. При осуществлении своих полномочий следователь является самостоятельным лицом в своей процессуальной деятельности.
Бесцінна, К. С. Зміст юридичної практичної діяльності слідчого у відділі територіального підрозділу Національної поліції України / Катерина Сергіївна Бесцінна //Актуальні проблеми та перспективи розвитку юридичної науки, освіти та технологій у XXI столітті в дослідженнях молодих учених: зб. матеріалів доп. учасн. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 берез. 2023 р.) / Нац. аерокосм. ун-т імені М. Є. Жуковського “Харків. авіац. ін-т", Льот. акад. Нац. авіац. ун-ту, Херсон. держ. ун-т, Кримінолог. асоц. України, НДІ публ. політики і соц. наук. – Харків, 2023. – С. 56-58.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; слідчий; investigator; следователь; юридична практична діяльність; legal practice; юридическая практическая деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; територіальний підрозділ; territorial subdivision; территориальное подразделение