Психологічний зміст проблеми долаючої поведінки: гендерний аспект - Пономаренко, Я. С.; Ponomarenko, Ya. S.; Супрун, В. Г.; Suprun, V. H.; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 115-118, 2019)
Надано теоретичний зміст проблеми долаючої поведінки у гендерному аспекті. Емпірично досліджено копінг-стратегії як психологічного ресурсу у чоловіків та жінок.

The theoretical content of the problem of overcoming behavior in the gender aspect is provided. Empirically researched coping strategies as a psychological resource in men and women.

Представлен теоретическое содержание проблемы преодолевающего поведения в гендерном аспекте. Эмпирически исследованы копинг-стратегии как психологического ресурса у мужчин и женщин.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; долаюча поведінка; coping behavior; преодолевающее поведение; копінг-поведінка; копинг-поведение; копінг-стратегії; coping strategies; копинг-стратегии; гендерний аспект; gender aspect; гендерный аспект