Комплексне поєднання напрямів фахової підготовки з метою формування фізичної витривалості в майбутніх офіцерів поліції - Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0943-6735 (Збірник наукових праць "Педагогічні науки". - 2020. - № 93. - С. 56-63, 2020)
Розглянуто теоретичне обґрунтування комплексного підходу до формування фізичної витривалості майбутніх офіцерів поліції в процесі навчання шляхом поєднання напрямів фізичної, тактичної, вогневої та психологічної підготовки й забезпечення їх практичної спрямованості.

The theoretical justification of the complex approach to the formation of physical endurance of future police officers in the training process by combining the areas of physical, tactical, fire and psychological training and ensuring their practical orientation is considered.

Рассмотрено теоретическое обоснование комплексного подхода к формированию физической выносливости будущих офицеров полиции в процессе обучения путем сочетания направлений физической, тактической, огневой и психологической подготовки и обеспечения их практической направленности.
Complex combination of professional training directions and the purpose of formation of physical endurance in future police officers
Боровик, М. О. Комплексне поєднання напрямів фахової підготовки з метою формування фізичної витривалості в майбутніх офіцерів поліції / Боровик Микола Олександрович // Збірник наукових праць "Педагогічні науки". - 2020. - № 93. - С. 56-63. - DOI: https://doi.org/10.32999/ksu2413-1865/2020-93-8.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; фахова підготовка; professional training; профессиональная подготовка; професійно важливі якості; professionally important qualities; профессионально важные качества; фізична витривалість; physical endurance; физическая выносливость; майбутні офіцери поліції; future police officers; будущие офицеры полиции; комплексний підхід; comprehensive approach; комплексный подход