Проблемні питання процесуальної регламентації дій слідчого судді при розгляді клопотань слідчого, прокурора щодо дозволу на проведення обшуку - Жупанова, О. О.; Zhupanova, О. О. (Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.- 2018.- № 4(84).- С.93-102., 2018)
У статті проаналізовано теоретичні та прикладні проблемні питання, що виникають у діяльності слідчого судді при розгляді клопотань слідчого, прокурора щодо отримання дозволу на проведення обшуку, огляду житла чи іншого володіння особи. Здійснено огляд основних помилок, які допускають органи досудового розслідування під час проникнення до житла чи іншого володіння особи. The article analyzes the theoretical and applied problematic issues that arise in the activity of an investigating judge when considering a petition by an investigator, prosecutor to obtain a permit to conduct a search, inspection of housing or other possession of a person. An overview of the major mistakes made bodies of pre-trial investigation during penetration into the dwelling or other possession of a person. В статье проанализированы теоретические и прикладные проблемные вопросы, возникающие в деятельности следственного судьи при рассмотрении ходатайств следователя, прокурора о получении разрешения на проведение обыска, осмотра жилища или иного владения лица. Осуществлен обзор основных ошибок, которые допускают органы предварительного расследования во время проникновения в жилище или другое владение лица.
Problematic Issues of Procedural Regulation of the Activity of an Investigating Judge when Considering Petitions of the Investigator, Prosecutor Regarding Permission of Carrying out a Search
Проблемные вопросы процессуальной регламентации действий следователя судьи при рассмотрении ходатайств следователя, прокурора о разрешении на проведение обыска
Жупанова, О. О. Проблемні питання процесуальної регламентації дій слідчого судді при розгляді клопотань слідчого, прокурора щодо дозволу на проведення обшуку // Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.-2018.- № 4(84).- С. 93-102.- DOI: https://doi.org/10.33766/2524-0323.84.93-102
Keywords: слідчий прокурор; слідчий суддя; дозвіл на проведення обшуку; обшук житла; кримінальний процес; Україна; следственный прокурор; следственный судья; разрешение на проведение обыска; обыск жилища; уголовный процесс; Украина; investigating prosecutor; investigating judge; permission to search; house search; criminal process; Ukraine