Особливості початкового етапу розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із вибухами, загрозою вибухів або виявленням вибухових пристроїв - Орлова, Т. А.; Orlova, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7635-1160 (Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 12. - С. 162-167, 2018)
Представлена робота присвячена висвітленню особливостей розслідування кримінальних правопорушень пов’язаних із вибухами, загрозою вибухів та виявленням вибухових пристроїв. В роботі розкрито алгоритм дій слідчо-оперативної групи та працівників експертних підрозділів відповідно типових слідчих ситуацій початкового етапу розслідування злочинів вказаної категорії.

The presented work is sanctified to the features of investigation of crimes related to the explosions, threat of explosions and exposure of explosive devices. The algorithm of actions of inquisitional-operative group and workers of expert subdivisions is in-process exposed according to the typical inquisitional situations of the initial stage of investigation of crimes of the indicated category.

Представленная работа посвящена особенностям расследования преступлений связанных со взрывами, угрозой взрывов и выявлением взрывных устройств. В работе раскрыт алгоритм действий следственно-оперативной группы и работников экспертных подразделений согласно типичным следственным ситуациям начального этапа расследования преступлений указанной категории.
Орлова, Т. Особливості початкового етапу розслідування кримінальних правопорушень пов’язаних із вибухами, загрозою вибухів або виявленням вибухових пристроїв / Тетяна Орлова // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 12. - С. 162-167.
Keywords: початковий етап розслідування; розслідування кримінальних вибухів; злочини, пов’язані із вибухами; розслідування злочинів, вчинених загально небезпечним способом; взаємодія на місці виявлення вибухового пристрою; начальный этап расследования; расследование преступлений связанных со взрывами; преступления, совершенные общеопасным способом; начальный этап расследования; расследование преступлений связанных со взрывами; взаимодействие на месте выявленного взрывного устройства; investigation of crimes related to the explosions; cooperation in place of the educed explosive device; вибухові пристрої; взрывчатые вещества; explosives; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина