Правове регулювання діяльності суб’єктів землекористування - Швець, В. Д.; Shvets, V. D. (Форум права. - 2015. - № 1. - С. 361–365., 2015)
Розглядаються принципи правового регулювання діяльності суб’єктів землекористування, аналізується національне законодавство, регулююче діяльність суб’єктів землекористування.

Principles of the legal adjusting of activity of subjects of land-tenure are examined in the article, a national legislation, regulative activity of subjects of land-tenure, is analyzed.

Рассматриваются принципы правового регулирования деятельности субъектов землепользования, анализируется национальное законодательство, регулирующее деятельность субъектов землепользования.
Швець В. Д. Правове регулювання діяльності суб’єктів землекористування [Електронний ресурс] / В. Д. Швець // Форум права. – 2015. – № 1. – С. 361–365 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2015_1_59.pdf.
Швець В. Д. "Правове регулювання діяльності суб’єктів землекористування." Форум права 1 (2015): 361–365.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкти землекористування; земельний податок; земельна ділянка; концесійна оренда; державне регулювання; субъекты землепользования; земельный налог; налог на землю; податок на землю; земельный участок; концессионная аренда; государственное регулирование; subjects of land use