Щодо удосконалення організації та правового регулювання системи забезпечення якості освіти у вищих закладах відомчої освіти: аналіз української та світової практики - Казанчук, І. Д.; Kazanchuk, I. D.; Казанчук Ірина Дмитрівна (Правова доктрина: міжнародний досвід та практична реалізація в Україні: міжнар. наук.-практ. конф. (м. Маріуполь, 22 трав. 2019 р.). - Маріуполь: МДУ, 2019. - С. 509-512, 2019)
У тезах висвітлено окремі аспекти забезпечення якості освіти у вищих закладах системи внутрішніх справ України в умовах інформаційного суспільства та розвитку інноваційних технологій. Вказано на перспективні напрямки розвитку освітнього процесу у відомчих навчальних закладах.

The theses highlight some aspects of ensuring the quality of education in higher educational establishments of the internal affairs system of Ukraine in the conditions of the information society and the development of innovative technologies. It is indicated on perspective directions of development of educational process in departmental educational institutions.

В тезисах отражены отдельные аспекты обеспечения качества образования в высших заведениях системы внутренних дел Украины в условиях информационного общества и развития инновационных технологий. Указаны перспективные направления развития образовательного процесса в ведомственных учебных заведениях.
On improvement of organization and legal regulation of the system of providing quality of education in higher staff of vocational education: analysis of ukrainian and world practice
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищий навчальний заклад із специфічними умовами навчання; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; система забезпечення якості освіти; відомча освіта; інноваційні форми навчання