Violation of children’s rights in russia’s full-scale war in Ukraine - Sazanova, L. S.; Сазанова, Л. С. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 195-198, 2023)
Утезах доповіді увага приділена проблемі порушення прав дітей в повномасштабній війні Росії в Україні.

The focus of the report is on the problem of violation of children's rights in Russia's full-scale war in Ukraine.

В тезисах доклада внимание уделено проблеме нарушения прав детей в полномасштабной войне России в Украине.
Keywords: діти; війна; порушення прав дитини; Україна; children; war; violation of the rights of the child; Ukraine; Украина; война; дети; нарушение прав ребенка