Особистість, суспільство, закон - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків, 2021. – 236 с., 2021)
У матеріалах конференції окреслено найбільш актуальні проблеми взаємодії психологічної науки та різних галузей права; представлено широкий спектр наукових розробок вітчизняних та зарубіжних дослідників з питань упровадження психологічних знань в юридичну сферу. Роботи провідних науковців з Азербайджану, Литви, Сербії, Словаччини, Польщі, України, Швеції розв’язують сучасні проблеми юридичної, соціальної, педагогічної, вікової психології, права, кримінології, соціології тощо.

The conference materials outline the most pressing problems of interaction between psychological science and various branches of law; a wide range of domestic scientific developments is presented and foreign researchers on the introduction of psychological knowledge in the legal field. Works of leading scientists from Azerbaijan, Lithuania, Serbia, Slovakia, Poland, Ukraine, Sweden solve modern problems of legal, social, pedagogical, age psychology, law, criminology, sociology, etc.

В материалах конференции обозначены наиболее актуальные проблемы взаимодействия психологической науки и различных отраслей права; представлен широкий спектр научных разработок отечественных и зарубежных исследователей по вопросам внедрения психологических знаний в юридическую сферу. Работы ведущих ученых из Азербайджана, Литвы, Сербии, Словакии, Польши, Украины, Швеции решают современные проблемы юридической, социальной, педагогической, возрастной психологии, права, криминологии, социологии и т.д.
тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової
Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 15 квіт. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. — Харків: ХНУВС, 2021. – 236 с.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; особистість; личность; personality; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; поліцейський; полицейский; police officers; девіантна поведінка; девиантное поведение; deviant behavior; вікова психологія; возрастная психология; age psychology