Науково-практичні підходи вивчення девіантної поведінки курсантів вищих навчальних закладів МВС України - Оспіщев, Є. Я.; Ospishchev, Ye. Ya. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 504-509, 2002)
Досліджено проблему впровадження постійного науково-обгрунтованого психологічного супроводження курсантів на всіх етапах навчання з метою вивчення глибинних процесів їх девіантної поведінки. Це дозволить розробляти та застосовувати засоби профілактики, корекції, своєчасно втілювати нові форми організаційно-управлінських заходів, корегувати процеси виховання та навчання з метою значного скорочення та виключення фактів девіантної поведінки серед курсантів. The problem of introduction of constant scientifically-based psychological support of cadets at all stages of training for the purpose of studying of deep processes of their deviant behavior is investigated. This will allow to develop and apply means of prevention, correction, in a timely manner to implement new forms of organizational and managerial measures, to adjust the process of education and training in order to significantly reduce and eliminate the facts of deviant behavior among cadets. Исследована проблема внедрения постоянного научно-обоснованного психологического сопровождения курсантов на всех этапах обучения с целью изучения глубинных процессов их девиантного поведения. Это позволит разрабатывать и применять средства профилактики, коррекции, своевременно воплощать новые формы организационно-управленческих мероприятий, корректировать процессы воспитания и обучения с целью значительного сокращения и исключения фактов девиантного поведения среди курсантов.
Scientific and practical approaches to the study of deviant behavior of cadets of higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine
Научно-практические подходы изучения девиантного поведения курсантов высших учебных заведений МВД Украины
Оспіщев, Є. Я. Науково-практичні підходи вивчення девіантної поведінки курсантів вищих навчальних закладів МВС України / Є. Я. Оспіщев // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 504-509.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; девіантна поведінка; девиантное поведение; deviant behavior; курсанти; курсанты; cadets; науково-практичні підходи; научно-практические подходы; scientific and practical approaches