Інформаційне забезпечення діяльності підрозділів дозвільної системи та ліцензування - Артем’єва, Д. В.; Artemieva, D. V. (Право і безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 80-84, 2010)
Проаналізовано наукові праці з метою визначення понять «дозвільна система» та «дозвільна діяльність», яка здійснюється органами внутрішніх справ. Особливу увагу звернуто на інформаційні підсистеми, які використовуються підрозділами дозвільної системи та ліцензування з метою охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

Scientific works with the purpose of determination of concept permissive system and permissive activity which is carried out by the organs of internal affairs are analyzed. Special attention is paid on informative subsystems, what are used by subdivisions of the permissive system and licensing with the purpose of public law and providing of public safety enforcement.

Проанализированы научные труды с целью определения понятий «разрешительная система» и «разрешительная деятельность», которая осуществляется органами внутренних дел. Особое внимание обращено на информационные подсистемы, какие используются подразделениями разрешительной системы и лицензирования с целью охраны общественного порядка и обеспечения общественной безопасности.
Informative providing of activity of subdivisions of permissive system and licensing
Информационное обеспечение деятельности подразделений разрешительной системы и лицензирования
Keywords: дозвільна система; permission system; разрешительная система; дозвільна діяльність; leisure activity; разрешительная деятельность; підрозділи дозвільної системи та ліцензування; subdivisions of the permit system and licensing; подразделения разрешительной системы и лицензирования; інформаційне забезпечення; information support; информационное обеспечение