Про злочинні схеми торгівлі дітьми - Ганжа, Т. В.; Ganzha, T. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9769-486X; Колесник, В. Ю.; Kolesnyk, V. Y. (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 105-107., 2020)
Викладені різновиди форм торгівлі дітьми, що можуть бути основою для розробки методики розслідування цього надзвичайно небезпечного злочину, об’єктом якого виступає людина. Various forms of child trafficking are outlined, which can be the basis for the development of methods for investigating this extremely dangerous crime, the object of which is a person. Изложены разновидности форм торговли детьми, которые могут служить основой для разработки методики расследования этого опасного преступления, объектом которого выступает человек.
Ганжа, Т. В. Про злочинні схеми торгівлі дітьми / Тетяна Вікторівна Ганжа, Вікторія Юріївна Колесник // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 105-107.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; торгівля дітьми; trafficking in children; торговля детьми