Організація діяльності поліцейських офіцерів громади в місті : практичний посібник - Бугайчук, К. Л.; Buhaichuk, K. L.; Василенко, В. М.; Vasylenko, V. M.; Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Бахаєва, А. С.; Bakhaieva, A. S.; Науково-дослідна лабораторія з проблем наукового забезпечення правоохоронної діяльності та якості підготовки кадрів; Костянтин Бугайчук; Viktor Vasylenko; Чишко Катерина Олександрівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
У практичному посібнику висвітлено порядок організації роботи поліцейських офіцерів громади в місті. Розглянуто порядок взаємодії поліцейських офіцерів громади із органами самоорганізації населення, органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськістю, адміністраціями організацій, підприємств та установ всіх форм власності. Висвітлені типові алгоритми дій поліцейських офіцерів громади з питань протидії кримінальним та адміністративним правопорушенням, проведення аудиту безпеки території адміністративної дільниці та окремих багатоквартирних будинків.

The practical guide covers the procedure for organizing the work of community police officers in the city. The order of interaction of community police officers with self-organization bodies, state and local self-government bodies, the public, administrations of organizations, enterprises and institutions of all forms of ownership was considered. The typical algorithms of actions of community police officers on combating criminal and administrative offenses, conducting a security audit of the territory of the administrative district and individual multi-apartment buildings are highlighted.

В практическом пособии отражен порядок организации работы полицейских офицеров общины в городе. Рассмотрен порядок взаимодействия полицейских офицеров общества с органами самоорганизации населения, органами государственной власти и местного самоуправления, общественностью, администрациями организаций, предприятий и учреждений всех форм собственности. Освещены типовые алгоритмы действий полицейских офицеров общины по противодействию уголовным и административным правонарушениям, проведение аудита безопасности территории административного участка и отдельных многоквартирных домов.
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Національна поліція України; поліція; поліцейський офіцер громади; органи самоорганізації населення; органи державної влади; органи місцевого самоврядування; громадськість; взаємодія; Community policing; поліцейська діяльність; Ukraine; National Police of Ukraine; police; community police officer; cooperation; Украина; взаимодействие; полиция; Национальная полиция Украины