Здійснення особистого немайнового права дитини на життя на кожному етапі її розвитку - Синєгубов, О. В.; Sinegubov, О. V. (Право і безпека. - 2013. - № 1 (48). - С. 195-200, 2013)
Досліджено зміст, значення та характерні особливості здійснення права дитини на життя на кожному етапі ії розвитку починаючи з материнського лона і до досягнення нею 18-річного віку.

The contents, meaning and characteristics of the right to life of the child at every stage of its development from the mother's womb to the age of 18 years old are studied.

Исследовано содержание, значение и характерные особенности осуществления права ребенка на жизнь на каждом этапе его развития начиная с материнской утробы и до достижения им 18-летнего возраста.
Realization of personal non-property right of child to life at every stage of its development
Осуществление личного неимущественного права ребенка на жизнь на каждом этапе его развития
Синєгубов, О. В. Здійснення особистого немайнового права дитини на життя на кожному етапі її розвитку / О. В. Синєгубов // Право і безпека. - 2013. - № 1 (48). - С. 195-200.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; особисті немайнові права; личные неимущественные права; personal non-property rights; дитина; ребенок; child; право на життя; право на жизнь; right to life