Сутність поняття соціального захисту працівників ОВС (соціологічний аналіз) - Болотова, В. О.; Bolotova, V. O.; Пахар, І. В.; Pakhar, I. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 435-440, 2004)
Розглянуто сутність поняття соціального захисту працівників ОВС (соціологічний аналіз). Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Рассмотрены сущность понятия социальной защиты работников ОВД (социологический анализ). Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The essence of the concept of social protection of police officers (sociological analysis) is considered. Practical recommendations are given to address these issues.
Сутність поняття соціального захисту працівників ОВС (соціологічний аналіз) / В. О. Болотова, І. В. Пахар // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 435-440.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; соціальний захист; social protection; социальная защита; соціологічний аналіз; социологический анализ; sociological analysis