Воєнно-політичні конфлікти сучасності та шляхи їх подолання - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Науковий вісник Київського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4. – С. 219-224, 2010)
Розглянуто питання щодо необхідності створення регіонального міжнародного миротворчого центру з підготовки спеціальних поліцейських підрозділів для виконання миротворчих місій за світовими стандартами.

Consider establishing a regional center fo r international peacekeeping training of special police units to peacekeeping missions to international standards.

Рассмотрен вопрос о необходимости создания регионального международного миротворческого центра подготовки специальных полицейских подразделений для выполнения миротворческих миссий по мировым стандартам.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; миротворча місія; воєнно-політичний конфлікт; миротворчий центр; миротворчі операції; миротворческая миссия; военно-политический конфликт; миротворческий центр; миротворческие операции; peacekeeping mission; military and political conflict; Peace Center; peace operations; peacemaking activity; peacekeeping