Правовий статус суб'єктів угоди про податковий компроміс та податкової амністії - Сиромятнікова, М. С.; Syromiatnikova, M. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3861-1400 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020. - С.466-468, 2020)
Розглядаються проблемні питання вивчення правового статусу суб’єктів угоди про податковий компроміс та податкової амністії.

The problematic issues of studying the legal status of the subjects of the tax compromise agreement and tax amnesty are considered.

Рассматриваются проблемные вопросы изучения правового статуса субъектов соглашения о налоговом компромиссе и налоговой амнистии.
Сиромятнікова, М. С. Правовий статус суб'єктів угоди про податковий компроміс та податкової амністії / М. С. Сиромятнікова // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін. ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020. - С. 466-468
Keywords: правовий статус; податковий компроміс; податкова амністія; суб’єкти податкового компромісу; суб’єкти податкової амністії; налоговый компромисс; правовой статус; налоговая амнистия; субъекты налогового компромисса; субъекты налоговой амнистии; legal status; tax compromise; tax amnesty; subjects of tax compromise; subjects of tax amnesty; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Податкове право. Tax law. Налоговое право