Теоретичні та практичні основи криміналістичного забезпечення розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із рейдерством : дисертація - Тюлєнєв, С. А.; Tiulieniev, S. A. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Дисертацію присвячено комплексному дослідженню теоретичних і практичних основ криміналістичного забезпечення розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із рейдерством.

The dissertation is devoted to a comprehensive study of the theoretical and practical foundations of forensic support for the investigation of criminal offenses related to raiding.
Theoretical and Practical Foundations of Forensic Support for the Investigation of Criminal Offenses Related to Raiding
Keywords: Україна; Дисертації. Dissertations; Dissertations; 12.00.09; рейдерство; кримінальне правопорушення; суб’єкт господарювання; підприємство; актив; криміналістична методика; механізм злочину; розслідування; криміналістична тактика; техніко-криміналістичне забезпечення; raiding; business entity; enterprise; criminal offense; asset; forensic methodology; forensic-technical support; crime mechanism; investigation; forensic tactics