Щодо удосконалення положень закону України «Про Національну поліцію» в частині застосування превентивних поліцейських заходів - Салманова, О. Ю.; Salmanova, O. Y.; Татаренкова, О. А.; Tatarenkova, O. A.; Olena Salmanova (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 115-117, 2020)
Зазначено про необхідність внесення змін та уточнень до закону України «Про Національну поліцію» в частині порядку та меж застосування превентивних поліцейських заходів, приведення його положень у відповідність до європейських норм і стандартів.

It is noted that it is necessary to amend and clarify the law of Ukraine "On the National Police" in terms of the procedure and limits of preventive police measures, bringing its provisions in line with European norms and standards.

Указано о необходимости внесения изменений и уточнений в закон Украины «О Национальной полиции» в части порядка и пределов применения превентивных полицейских мер, приведение его положений в соответствие с европейскими нормами и стандартами.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; законодавство; законодательство; legislation; превентивні поліцейські заходи; превентивные полицейские меры; preventive police measures