Автор як суб'єкт творчості - Шишка, Р. Б.; Shyshka, R. B. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч.1. - С. 60-65, 2003)
Проаналізовані творчі аспекти діяльності автора. Зазначено, що творчість та творчий процес як особливий вид суспільно корисної праці, в якому органічно поєднуються інтереси самого творця та суспільства, є головною ланкою в аналізі особистості автора. Проанализированы творческие аспекты деятельности автора. Отмечено, что творчество и творческий процесс как особый вид общественно полезного труда, в котором органично сочетаются интересы самого создателя и общества, является главным звеном в анализе личности автора. The creative aspects of the author’s activity are analyzed. It is noted that creativity and the creative process as a special type of socially useful work, which organically combines the interests of the creator and society, is the main link in the analysis of the personality of the author.
Шишка, Р. В, Автор як суб'єкт творчості / Р. В, Шишка // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч.1. - С. 60-65
Keywords: Право інтелектуальної власності. Intellectual property law. Право интеллектуальной собственности; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб'єкт творчості; субъект творчества; subject of creativity; суб'єкт правовідносин; субъект правоотношений; legal entity; інтелектуальна власність; интеллектуальная собственность; intellectual property; особистість автора; личность автора; author's personality; творча особистість; творческая личность; creative person