Підходи до формування поняття обмежень майнових прав фізичних осіб - Мічурін, Є. О.; Michurin, Ye. O. (Форум права. - 2007. - № 2. – С.151-157, 2007)
Проаналізовано різні підходи, що існують у праві щодо визначення категорії «обмеження». Надано засноване на правових теоріях, законодавстві та авторських напрацюваннях поняття «обмежень майнових прав фізичних осіб».

Different approaches which exist in the right concerning definition of a category «restriction » are analyzed. The concept of «restrictions of property rights of physical persons» is given based on legal theories, the legislation and author's operating time.

Проанализированы разные подходы, которые существуют в праве относительно определения категории «ограничение». Предоставлено основанное на правовых теориях, законодательстве и авторских наработках понятие «ограничений имущественных прав физических лиц».
Approaches to formation of concept in restrictions of property rights of physical persons
Подходы к формированию понятия ограничений имущественных прав физических лиц
Мічурін, Є.О. Підходи до формування поняття обмежень майнових прав фізичних осіб [Електронний ресурс] // Форум права. - 2007. - № 2. –С. 151-157. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2007-2/07meomfo.pdf.
Мічурін Є.О. "Підходи до формування поняття обмежень майнових прав фізичних осіб." Форум права 2 (2007): 151-157.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; обмеження майнових прав; фізична особа; майнові права; ограничение имущественных прав; имущественные права; физические лица; physical persons; restrictions in property rights; property rights