Біомеханічний аналіз техніки службовоприкладного рукопашного бою - Лукін, Б. П.; Хацаюк, О. В. (Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами XIII міжнар. наук.-метод. конф. (м. Харків, 1 листоп. 2019 р.) / Європейська наукова платформа. - Харків, 2019. - С., 2020)
З метою дослідження та корекції ударної техніки досліджуваного єдиноборства у представників КГ та ЕГ упродовж педагогічного експерименту було проведення біомеханічного аналізу технічної комбінації «прямий удар в голову правою рукою – прямий удар в корпус коліном».
Лукін, Б. П. Біомеханічний аналіз техніки службовоприкладного рукопашного бою / Лукін Богдан Павлович, Хацаюк Олександр Володимирович // Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств: зб. наук. праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами XIII міжнар. наук.-метод. конф., (м. Харків, 1 листоп. 2019 р.) / Європейська наукова платформа. - Харків, 2019. - С.