Суб'єкти застосування адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у сфері телекомунікацій - Леонідова, О. О.; Leonidova, O. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 43 - С. 186-192, 2008)
У статті розглянуто кількість суб’єктів застосування адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у сфері телекомунікацій є досить значною. Кожен із цих суб’єктів має специфічні завдання та функції і наділений повноваженнями щодо застосування низки адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у сфері телекомунікацій. Це зумовлює потребу в дослідженні правового потенціалу кожного засобу окремо в контексті його застосування відповідними державними органами (суб’єктами застосування адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням в сфері телекомунікацій). В статье рассмотрены количество субъектов применения административно-правовых средств противодействия правонарушениям в сфере телекоммуникаций является весьма значительной. Каждый из этих субъектов имеет свои специфические задачи и функции и наделен полномочиями по применению ряда административно-правовых средств противодействия правонарушениям в сфере телекоммуникаций. Это обусловливает потребность в исследовании правового потенциала каждого средства отдельно в контексте его применения соответствующими государственными органами (субъектами применения административно-правовых средств противодействия правонарушениям в сфере телекоммуникаций). The article deals with the number of subjects of administrative law enforcement against telecommunications offenses. Each of these entities has specific tasks and functions and is empowered to apply a number of administrative and legal means to counteract telecommunications offenses. This necessitates the exploration of the legal potential of each tool individually in the context of its application by the relevant state bodies (subjects of the use of administrative and legal means of combating offenses in the field of telecommunications).
Леонідова, О. О. Суб'єкти застосування адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у сфері телекомунікацій / О. О. Леонідова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2008. – Вип. 43. – С. 186-192.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; адміністративна відповідальність; административная ответственность; administrative responsibility; телекомунікації; телекоммуникации; telecommunications; административное правонарушение; адміністративне правопорушення; administrative violations; суб’єкт; субъект; subject