Сервісна модель у публічному управлінні та її принципи - Дмитренко, М. Й.; Dmytrenko, M. Y.; Головач, О. А.; Holovach, O. A. (Правовий дискурс : матеріали ІI Всеук. наук.-практ. конф. здобувачів та викладачів закладів вищ. освіти (м. Черкаси, 12 жовт. 2022 р.). – Черкаси : Видав. Третяков О. М., 2022. – С. 8-9, 2022)
Зазначено, що проблема дослідження сервісної моделі публічного управління в Україні є порівняно новою в теоретико-правовій науці та науці державного управління. Підкреслено, що модернізація системи публічного управління в Україні нині є вимогою часу.

It is noted that the problem of researching the service model of public administration in Ukraine is relatively new in theoretical and legal science and the science of public administration. It is emphasized that the modernization of the public administration system in Ukraine is now a requirement of the time.

Отмечено, что проблема исследования сервисной модели публичного управления в Украине сравнительно новая в теоретико-правовой науке и науке государственного управления. Подчеркнуто, что модернизация системы публичного управления в Украине является требованием времени.
Дмитренко М. Й. Сервісна модель у публічному управлінні та її принципи / Дмитренко М. Й., Головач О. А. // Правовий дискурс : матеріали ІI Всеук. наук.-практ. конф. здобувачів та викладачів закладів вищ. освіти (м. Черкаси, 12 жовт. 2022 р.) / Черкас. ін-т пожеж. безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, Акад. Держ. пенітенціар. служби, Львів. держ. ун-т внутр. справ, Придніпров. район. суд, Черкас. держ. технолог. ун-т. – Черкаси : Видав. Третяков О. М., 2022. – С. 8-9.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; публічне управління; сервісна модель; public administration; service model; публичное управление; сервисная модель