Земельна реформа Г. Потьомкіна і Україна - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Mykhailo Burdin (Актуальні проблеми реформування системи законодавства України : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Запоріжжя, 28 лют. – 1 берез. 2014 р.). – Запоріжжя , 2014. – С.7-9, 2014)
У тезах доповіді надано аналіз проведених на Півдні України адміністративно-правових реформ земельних відносин, запланованих Катериною II і здійснених Г. Потьомкіним.

In the theses of the report presents a analysis carried out in the South of Ukraine of legal and administrative reform of land relations, planned and carried out by Catherine II G. Potemkin.

В тезисах доклада дан анализ проведенных на Юге Украины административно-правовых реформ земельных отношений, запланированных Екатериной II и осуществленных Г. Потемкиным.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Потемкин Г.; Потьомкін Г.; Potemkin G.; земельні відносини; земельные отношения; land relations; Catherine II; Катерина II; Екатерина II; Юг Украины; Південь України; South of Ukraine; administrative and legal reform; адміністративно-правова реформа; административно-правовая реформа