Підвищення ефективності системи експертного забезпечення кримінального провадження - Ткаченко, Н. М.; Tkachenko, N. M. (Європейські перспективи. - 2016. - №4. - С. 166-170, 2016)
У статті вказується на обумовленість ефективності кримінального провадження ефективністю системи експертного забезпечення. Аналізуються фактичні проблеми функціонування системи експертного забезпечення. Виділяються основні напрямки підвищення ефективності системи експертного забезпечення. Акцентується увага на необхідності використання міжнародного досвіду під час реформування системи експертного забезпечення в Україні.

In the article we point to the conditionality of effectiveness of criminal proceedings by efficiency of expert support system. We analyzed the actual problems of the system of expert support. The main directions of improving the efficiency of expert support are determined. Attention is focused on the need for using the international experience in reforming the system of expert support in Ukraine.

В статье указывается на обусловленность эффективности уголовного производства эффективностью системы экспертного обеспечения. Анализируются фактические проблемы функционирования системы экспертного обеспечения. Выделяются основные направления повышения эффективности системы экспертного обеспечения. Акцентируется внимание на необходимости использования международного опыта при реформировании системы экспертного обеспечения в Украине.
Keywords: ефективність; реформа; система експертного забезпечення; міжнародний досвід; кримінальне провадження; правосуддя; efficiency; reform; system of expert support; international experience; criminal proceedings; justice; эффективность; система экспертного обеспечения; международный опыт; уголовное производство; правосудие