Адміністративні акти органів місцевого самоврядування: проблеми визначення й реалізації - Кириченко, Ю. М.; Kyrychenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9125-218X (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2020. – Вип. 43. – С. 40-43, 2020)
На підставі наукових напрацювань визначено поняття й ознаки адміністративних актів органів місцевого самоврядування, а також виокремлено їх основні види.

On the basis of scientific developments the concepts and signs of administrative are defined acts of local governments, as well as their main types.

На основании научных наработок определено понятие и признаки административных актов органов местного самоуправления, а также выделены их основные виды.
Administrative acts of local selfgovernment bodies: problems of definition and implementation
Кириченко, Ю. М. Адміністративні акти органів місцевого самоврядування: проблеми визначення й реалізації / Кириченко Ю. М. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2020. – Вип. 43. – С. 40-43. - DOI: https://doi.org/10.32841/2307-1745.2020.43.8.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; local governments; адміністративний акт; административный акт; administrative act; правовий акт; правовой акт; legal act; нормативний акт; нормативный акт; normative act; індивідуальний адміністративний акт; индивидуальный административный акт; individual administrative act