Особливості переживання стресу медичними працівниками під час війни - Згодько, Д. Д.; Zghodko, D. D. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 93-95, 2023)
Розкрито психологічні особливості переживання стресу медичними працівниками під час війни.

The psychological features of stress experienced by medical workers during the war are revealed.

Раскрыты психологические особенности переживания стресса медицинскими работниками во время войны.
Згодько, Д. Д. Особливості переживання стресу медичними працівниками під час війни / Дарина Дмитрівна Згодько // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 93-95.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; медичний працівник; переживання стресу; стрес; медицинский работник; переживание стресса; стресс; medical worker; experiencing stress; stress