Антикорупційна перевірка ділових партнерів при укладанні договорів закупівлі - Зайцев, О. Л.; Zaitsev, O. L.; Олексій Зайцев (Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 63-66, 2021)
Зазначено, що з метою оцінки наявності корупційних ризиків, сторони договору про закупівлю досягають згоду через проведення процедури закупівлі, обтяженою антикорупційною перевіркою ділових партнерів.

It is noted that in order to assess the presence of corruption risks, the parties to the procurement agreement reach an agreement through a procurement procedure burdened with anti-corruption inspections of business partners.

Отмечено, что для оценки наличия коррупционных рисков стороны договора о закупке достигают согласия через проведение процедуры закупки, обремененной антикоррупционной проверкой деловых партнеров.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; публічні закупівлі; публичные закупки; public procurement; договір про закупівлю; договор о закупке; contract for procurement; антикорупційна перевірка; антикоррупционная проверка; anti-corruption inspection; ділові партнери; деловые партнеры; business partners; корупція; коррупция; corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; anti-corruption