Поняття "громадське місце" у контексті запровадження карантину на Україні - Бахаєва, А. С.; Bakhaieva, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6498-2213; ResearcherID: AAG-2697-2019 (Шляхи реформування юридичних наук у європейський простір: теоретико-практичний аспект: зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 19 трав. 2020 р.). - Херсон: Видав. дім «Гельветика», 2020. - С. 155-158, 2020)
У тезах доповіді розглянуто зміст поняття "громадське місце" у контексті запровадження карантину в Україні.

In the report, the content of the concept of "public place" in the context of the introduction of quarantine in Ukraine is considered.

В тезисах доклада рассмотрено содержание понятия "общественное место" в контексте введения карантина в Украине.
Бахаєва А. С. Поняття "громадське місце" у контексті запровадження карантину на Україні / Бахаєва А. С. // Шляхи реформування юридичних наук у європейський простір: теоретико-практичний аспект: зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 19 трав. 2020 р.). - Херсон: Видав. дім «Гельветика», 2020. - С. 155-158.
Keywords: Україна. Ukraine. Украина; карантин; громадське місце; COVID-19; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; public place; общественное место; quarantine