Міжнародно-правовий досвід протидії легалізації «брудних» грошей - Буткевич, С. А.; Butkevych, S. A. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 62-66., 2004)
Розкрито міжнародно-правовий досвід протидії легалізації «брудних» грошей. Раскрыто международно-правовой опыт противодействия легализации «грязных» денег. The international legal experience of counteracting the legalization of money laundering money is revealed.
Буткевич, С. А. Міжнародно-правовий досвід протидії легалізації «брудних» грошей / С. А. Буткевич // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 62-66.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; «брудні» гроші; протидія легалізації «брудних» грошей; money laundering; відмивання коштів; відмивання грошей; боротьба з відмиванням грошей; combatting money laundering; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; отмывание средств; отмывание денег; борьба с отмыванием денег; Кримінологія. Criminology. Криминология; міжнародно-правовий досвід; international legal experience; международно-правовой опыт