Ознаки особистих немайнових прав фізичної особи, що забезпечують її соціальне буття - Науменко, К. С.; Naumenko, K. S.; ORCID: https://orcid. org/0000-0002-7403-0419 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 55-56, 2020)
Розглянуто ознаки особистих немайнових прав фізичної особи, що забезпечують її соціальне буття . Підкреслено, що вони надають людині можливість внести свій вклад у розвиток суспільства, залишити по собі пам’ять в історії та реалізуватися як індивідуальність та особистість

The signs of personal non-property rights of an individual that ensure his social existence are considered. It is emphasized that they give a person the opportunity to contribute to the development of society, leave a memory in history and be realized as an individual and personality

Рассмотрены признаки личных неимущественных прав физического лица, обеспечивающих его социальное бытие. Подчеркнуто, что они дают человеку возможность внести свой вклад в развитие общества, оставить после себя память в истории и реализоваться как индивидуальность и личность.
Науменко, К. С. Ознаки особистих немайнових прав фізичної особи, що забезпечують її соціальне буття / Катерина Науменко // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 55-56
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; немайнове право фізичної особи; особисті немайнові права фізичнихосіб, що забезпечують її соціальне буття; ознаки особистих немайнових прав фізичної особи; non-property right of an individual; personal non-property rights of individuals, ensuring their social existence; signs of personal non-property rights; неимущественное право физического лица; личные неимущественные права физических лиц, обеспечивающие их социальное бытие; признаки личных неимущественных прав