До проблеми виокремлення спортивного права - Тіхонова, М. А.; Tikhonova, M. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4836-5928 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 22-29, 2011)
Визначено, що в теорії права виділяють два системних утворення: галузь права та галузь законодавства, подано обґрунтування самостійності спортивного права як елемента системи законодавства. The author defines that the theory of law provides two system formation: the branch of law and the branch of legislation. The author grounds a sports law as an element of legislation system. Определено, что в теории права выделяют два системных образования: отрасль права и отрасль законодательства, дано обоснование самостоятельности спортивного права как элемента системы законодательства.
To the problem of highlighting sports law
К проблеме выделения спортивного права
Тіхонова, М. А. До проблеми виокремлення спортивного права / М. А. Тіхонова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 22-29.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; спортивне право; спортивное право; sports law; галузь права; отрасль права; branch of law; галузь законодавства; отрасль законодательства; branch of legislation; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation