Художні особливості повісті Лади Лузіної «Принцеса Мрія» - Чорний, І. В.; Chornyi, I. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6079-1746 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 249-251., 2019)
Автор статті зазначив, що повість Лади Лузіної «Принцеса Мрія» написано в дусі задекларованого авторкою створення міфологеми рідного міста. Письменниця розкриває перед читачем сторінки невідомих історій відомих «місць сили». Органічно поєднуючи історію та легенду, Лузіна втілює думку щодо нероздільності дійсності та мрії.

The author of the article noted that the story of Lada Luzina "Princess Dream" was written in the spirit of the creation of the mythology of the native city declared by the author. The writer reveals pages of unknown stories of famous "places of power" to the reader. Organically combining history and legend, Luzina embodies the idea of the inseparability of reality and dreams.

Автор статьи отметил, что повесть Лады Лузиной «Принцесса Мечта» написана в духе задекларированного автором создания мифологемы родного города. Писательница раскрывает перед читателем страницы неизвестных историй известных «мест силы». Органически объединяя историю и легенду, Лузина воплощает мысль о нераздельности действительности и мечты.
Чорний, І. В. Художні особливості повісті Лади Лузіної «Принцеса Мрія» / І. В. Чорний // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 249-251.
Keywords: Літературознавство. Literary studies. Литературоведение; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Культура. Culture. Культура.; Лада Лузіна (Владислава Кучерова); Лада Лузина (Владислава Кучерова); Lada Luzina (Vladislava Kucherova); творчость письменниці; творчество писательницы; creativity of the writer; києвоцентризм; киевоцентризм; Kievocentrism; культурологічні тексти; культурологические тексты; cultural texts