Особливості проведення слідчих (розшукових) дій у ході розслідування злочинів у галузі цукрового виробництва - Іванцова, О. В.; Ivantsova, O. V. (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2017. – Вип. 2, т. 1. - С. 97-101, 2017)
Розглянуто особливості проведення слідчих (розшукових) дій за Кримінальним процесуальним кодексом України під час розслідування злочинів у галузі цукрового виробництва. Показана специфіка проведення слідчого огляду місця події; допиту (свідка, підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, експерта); обшуку; слідчого експерименту; підготовки та проведення судових експертиз.

The particular features of the investigative (search) actions under the Criminal Procedure Code of Ukraine in the investigation of crimes in the field of sugar production are reviewed. The specifics of the investigation of inspection of the crime scene; interrogation (of a witness, a suspect, a defendant, an expert); search; investigative experiment; preparation and conduction of forensic examinations.

Рассмотрены особенности проведения следственных (розыскных) действий согласно Уголовного процессуального кодекса Украины во время расследования преступлений в сфере сахарного производства. Показана специфика проведения следственного осмотра места происшествия; допроса (свидетеля, подозреваемого, обвиняемого, подсудимого, эксперта); обыска; следственного эксперимента; подготовки и проведения судебных экспертиз.
Particular features of the investigation of the crimes committed in the sugar production industry
Keywords: слідчі (розшукові) дії; розслідування злочинів у галузі цукрового виробництва; огляд місця події; допит; обшук; слідчий експеримент; судова експертиза; investigative (search) actions; investigation of the crimes committed in the sugar production industry; inspection of the crime scene; interrogation; search; investigative experiment; forensic examinations; следственные (розыскные) действия; расследование преступлений в сфере сахарного производства; следственный осмотр места происшествия; допрос; обыск; следственный эксперимент; судебные экспертизы