Що таке втрати у цивільно-правовому аспекті? - Парій, М. О.; Parii, M. O. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 317-320, 2024)
Визначено, що втратами у цивільно-правовому аспекті є шкода або збитки, завдані особі, внаслідок зникнення або знищення чи посягання на певні блага.

It is determined that losses in the civil legal aspect are damage or losses caused to a person as a result of disappearance or destruction or encroachment on certain goods.

Определено, что потерями в гражданско-правовом аспекте является ущерб, причиненный лицу вследствие исчезновения или уничтожения, или посягательства на определенные блага.
Keywords: цивільно-правовий аспект; civil law aspect; гражданско-правовой аспект; втрати; losses; потери; шкода; damage; ущерб; збитки