Напрями розвитку науки трудового права та права соціального забезпечення - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs (Xарків: ХНУВС, 2017. – 462 с., 2017)
Збірник містить тези доповідей, які присвячені актуальним проблемам сфери дії трудового права та права соціального забезпечення, зокрема правовому регулюванню відносин з проходження служби державними службовцями та службовцями правоохоронних органів. Для науковців, працівників органів праці та соціального захисту, державних службовців та службовців правоохоронних органів.

The collection contains theses of reports devoted to topical issues of labour law and social welfare law, in particular challenges of legal regulation of relations in the field of service career and social protection of officers of public authorities. For scientists, officers of labour and social protection bodies, servants of public authorities.

Сборник содержит тезисы докладов, посвященных актуальным проблемам сферы действия трудового права и права социального обеспечения, в частности правовому регулированию отношений по прохождению службы государственными служащими и служащими правоохранительных органов. Для научных работников, работников органов труда и социальной защиты, государственных служащих и служащих правоохранительных органов.
Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції
Напрями розвитку науки трудового права та права соціального забезпечення : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю каф. труд. та господар. права Харк. нац. ун-ту внутр. справ ( м. Харків, 3 листоп. 2017 р.) / за заг. ред. К. Ю. Мельника; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Xарків: ХНУВС, 2017. – 462 с.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; державна служба; трудові правовідносини; state service; labor legal relations; государственная служба; трудовые правоотношения; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; соціальний захист; соціальне забезпечення; social and legal status; social and legal protection; social security; социальная защита; социальное обеспечение; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; трудові права; трудовые права; labor rights; трудове законодавство; трудовое законодательство; labour legislation; працівник; сотрудник