Схильність до девіантної поведінки як чинник, що впливає на професійну ідентичність юнаків - Шиліна, А. А.; Shylina, A. A.; Шиліна Алла Андріївна (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 161-164, 2019)
Розглянуто поняття ідентичності та професійної ідентичності. Досліджено взаємозв’язки схильності до девіантної поведінки та рівнів професійної ідентичності у юнаків.

The concepts of identity and professional identity are considered. The interrelationships between the tendency to deviant behavior and the levels of professional identity in young men have been studied.

Рассмотрены понятия идентичности и профессиональной идентичности. Исследованы взаимосвязи склонности к девиантному поведению и уровням профессиональной идентичности у юношей.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; ідентичність; професійна ідентичність; девіантна поведінка; юнаки; идентичность; профессиональная идентичность; девиантное поведение; юноши; identity; professional identity; deviant behavior; young men