Культурні права жінки в теорії трьох поколінь прав людини - Лєонтьева, Л. В.; Lieonteva, L. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 135-139., 2005)
Розглянуті культурні права жінок в теорії трьох поколінь прав людини. Рассмотрены культурные права женщин в теории трех поколений прав человека. The cultural rights of women in the theory of three generations of human rights are considered.
Лєонтьева, Л. В. Культурні права жінки в теорії трьох поколінь прав людини / Л. В. Лєонтьева // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 135-139.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; women's cultural rights; культурные права женщин; культурні права жінок; права людини; права человека; Human Rights; теорія трьох поколінь прав людини; теория трех поколений прав человека; theory of three generations of human rights