Завдання та функції органів державної виконавчої служби: сучасний стан та перспективи - Сіверін, Д. В.; Siverin, D. V. (Форум права. - 2012. - № 3. - С. 677-682, 2012)
Досліджено завдання та функції органів державної виконавчої служби у сучасних умовах та запропоновані перспективні напрями щодо покращення діяльності зазначеного органу.

A task and functions of organs of the state enforcement service in modern terms and offered perspective directions are investigational in relation to the improvement of activity of the marked organ.

Исследованы задачи и функции органов государственной исполнительной службы в современных условиях и предложены перспективные направления относительно улучшения деятельности указанного органа.
A Task and Functions of Organs of the State Enforcement Service: Are the Modern State and Prospects
Задачи и функции органов государственной исполнительной службы: современное состояние и перспективы
Сіверін, Д. В. Завдання та функції органів державної виконавчої служби: сучасний стан та перспективи [Електронний ресурс] /Д. В. Сіверін // Форум права. - 2012. - № 3. - С. 677-682. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12cdvctp.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи державної виконавчої служби; органы государственной исполнительной службы; державна політика; государственная политика; Державна виконавча служба України; Государственная исполнительная служба Украины; state policy; State Enforcement Service; функції; функции; functions