Щодо з’ясування змісту фізичної підготовки як виду внутрішньоорганізаційної адміністративної діяльності поліції України - Ковальов, І. М.; Kovalov, I. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0151-388X (Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 137-141, 2016)
З’ясовано зміст фізичної підготовки працівників поліції через призму внутрішньо організаційної адміністративної діяльності поліції. Доведено розуміння фізичної підготовки у якості предмету адміністративно-правового регулювання як складової фізичної культури з урахуванням особливостей професійної діяльності поліцейських щодо захисту прав і свобод людини та громадянина.

The content of the physical training of police officers through the prism of intra-organizational administrative activities of the police is clarified. The understanding of physical training as a subject of administrative and legal regulation as a component of physical culture, taking into account the peculiarities of the professional activity of police officers in protecting the rights and freedoms of a person and a citizen, is proven.

Выяснено содержание физической подготовки работников полиции через призму внутриорганизационной административной деятельности полиции. Доказано понимание физической подготовки в качестве предмета административно-правового регулирования как составляющей физической культуры с учетом особенностей профессиональной деятельности полицейских по защите прав и свобод человека и гражданина.
Ковальов, І. М. Щодо з’ясування змісту фізичної підготовки як виду внутрішньоорганізаційної адміністративної діяльності поліції України / І. М. Ковальов // Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.) / МВС України, Департамент патрул. поліції України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки. – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 137-141.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; фізична підготовка; physical training; физическая подготовка; адміністративна діяльність поліції; administrative activity of the police; административная деятельность полиции; внітрішньоорганізаційна діяльність; internal organizational activity; внутриорганизационная деятельность