Гомоморфне шифрування як засіб убезпечення баз даних Національної поліції України на хмарних платформах - Струков, В. М.; Strukov, V. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4722-3159; Гуділін, В. В.; Hudilin, V. V. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 193-196, 2020)
Автори наполягають, що для подолання потреби в новітньому технічному та програмному забезпеченні органам внутрішніх справ слід експортувати свої бази даних в хмарне середовище, для захисту цілісності і конфіденційності, яких будуть застосовуватись алгоритми шифрування даних з гомоморфними властивостями. The authors insist that in order to overcome the need for the latest hardware and software, law enforcement agencies should export their databases to the cloud environment to protect the integrity and confidentiality of data encryption algorithms with homomorphic properties. Авторы настаивают, что для преодоления потребности в новейшем техническом и программном обеспечении органам внутренних дел следует экспортировать свои базы данных в облачную среду, для защиты целостности и конфиденциальности, которые будут применяться алгоритмы шифрования данных с гомоморфными свойствами.
Струков, В. М. Гомоморфне шифрування як засіб убезпечення баз даних Національної поліції України на хмарних платформах / Володимир Михайлович Струков, Владислав Владиславович Гуділін // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (27 травня 2020 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 193-196.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційнt забезпечення поліції; police information support; информационное обеспечение полиции; хмарні платформи; cloud platforms; облачные платформы; гомоморфне шифрування; homomorphic encryption; гомоморфное шифрование