Вплив умов виховання в батьківській родині на розвиток самоактуалізації дівчат - Сіроштан, А. О.; Siroshtan, A. O. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 138-140, 2022)
Наведено аналітичний огляд щодо впливу умов виховання в батьківській родині на розвиток самоактуалізації дівчат.

An analytical review of the influence of upbringing conditions in the parental family on the development of girls' self-actualization is given.

Приведен аналитический обзор влияния условий воспитания в родительской семье на развитие самоактуализации девушек.
Сіроштан, А. О. Вплив умов виховання в батьківській родині на розвиток самоактуалізації дівчат / Альона Олегівна Сіроштан // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 берез. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 138-140.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; батьківське ставлення; особистісна зрілість; дівчина; самоактуалізація дівчат; parental attitude; personal maturity; girl; self-actualization of girls; родительское отношение; личностная зрелость; девушка; самоактуализация девушек