Щодо питання системи екологічного права - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; ResearcherID: J-7085-2016; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3181-3410 (Форум права. - 2015. - № 3. - С. 5–10., 2015)
Висвітлюються доктринальні підходи до визначення системи екологічного права та її впливу на розвиток екологічного законодавства. Вказується на розвиток екологічного права як самостійної галузі права з розвинутою підгалузевою структурою.

It was illuminating doctrinal approaches to the definition of environmental law and its impact on the development of environmental legislation. Indicates the development of environmental law as a branch of law developed sub-sectoral structure.

Освещаются доктринальные подходы к определению системы экологического права и ее влияния на развитие экологического законодательства. Указывается на развитие экологического права как самостоятельной отрасли права с развитой подотраслевой структурой.
Бригадир І. В. Щодо питання системи екологічного права [Електронний ресурс] / І. В. Бригадир // Форум права. – 2015. – № 3. – С. 5–10 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2015_3_3.pdf
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; система права; структура системи права; система екологічного права; структура екологічного права; экологическое право; environmental law